De voordelen van Notitieblok.com

Ontdek het grote voordeel van Notitieblok.com! Op deze website bestelt u niet alleen bijzonder gemakkelijk uw notitieblokken en memoblokjes. U bent niet alleen zeker van de hoogste kwaliteit en de meest creatieve mogelijkheden. U profiteert ook nog eens van de allerlaagste prijzen en de beste service. 

  • Een notitieblok of zelfklevend memoblokje bestaat voor het grootste deel uit papier. Notitieblok.com koopt dit papier in grote volumes in. Het gevolg laat zich raden: de prijzen voor zelfs de beste papiersoorten zijn opvallend laag. Dat voordeel delen we graag met u. Bij grote én bij kleine oplagen bedrukken wij uw notitieblok of memoblokje tegen lage prijzen.
  • We maken gratis een ontwerp voor u. Onze ontwerpers – die brede ervaring hebben met het ontwerpen van communicatiemiddelen – weten de oppervlakte van het notitievelletje maximaal te benutten. Als u een logo aanlevert en uw wensen duidelijk maakt, krijgt u een kant en klaar voorstel.
  • U hebt persoonlijk contact met één van onze medewerkers die uw order begeleidt. Dat maakt het bestellen wel zo gemakkelijk.
  • Het betalen is al even gemakkelijk: u kunt per factuur betalen óf bij het bestellen meteen via iDeal.

Uw winkelmandje is nog leeg
Meer weten?
Wij bellen u!
Diverse formaten en bedrukkingen mogelijk.
Altijd veilig betalen!